Fricasse Bali

Fricasse Bali

Fricasse Bali

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 500 gram varkensstoofvlees, 1 eetlepel sojasaus, gemalen foelie, kruidnagelpoeder, 450 gram krieltjes, 200 ml water, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 500 gram in blokjes gesneden varkensstoofvlees toe. Bak tot het vlees bruin is. Voeg vervolgens 1 eetlepel sojasaus, gemalen foelie en kruidnagelpoeder (beide naar smaak) toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 450 gram krieltjes en 200 gram water toe. Roer goed. Zet het vuur lager en laat ongeveer 45 minuten pruttelen. Blancheer ondertussen 200 gram peultjes in kokend water. Voeg 400 ml kokosmelk en de geblancheerde peultjes toe aan het vlees en de aardappeltjes. Warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top