Tapasia in Ede

Tapasia in Ede

Tapasia in Ede udon noodle soup

Vandaag is Britt jarig en daarom zijn we richting Tapasia gegaan om lekker te eten. Britt was hier zelf al eerder geweest en was erg enthousiast. Tapasia is eigenlijk een soort Chinees 3.0 want na de gewone chinees, het wokcentrum is het nu tijd voor allerlei kleine Chinese, Indische, Japanse en Thaise hapjes die je heel hip bestelt via een iPad. Heel grappig om te doen.
Tapasia in Ede beef salade

Tapasia in Ede sushi

Tapasia in Ede sushi

Met zijn 6 konden we in 5 rondes steeds 30 hapjes kiezen (5 per persoon) en dan begint het kiezen. Wij hebben niet elke ronde de 30 hapjes vol kunnen krijgen, maar we hebben wel veel lekkers gegeten. Een kleine impressie zie je hier op de foto’s (lang niet alles is op de foto gezet)
Tapasia in Ede viskoekjes

Tapasia in Ede hong kong beef

Zoals je ziet genoeg variatie: soepjes, salades, loempia’s, viskoekjes en zelfs sushi. Keuze te over, zeker als je van de Aziatische keuken houdt. De hapjes werden niet steeds te gelijk gebracht, maar gewoon als een gerechtje klaar was en op een gegeven moment was alles van zo’n ronde gebracht. 15 minuten na het zetten van de bestelling kon je weer een nieuwe bestelling plaatsen. Heb je teveel besteld en eet je het niet op dan moet je wel wat bijbetalen. Overigens 5 ronde van steeds 5 hapjes was nog geen enkele gast gelukt, alleen een werkneemster was het gelukt. Als afsluiter kregen we nog een ijsje (inbegrepen bij het menu). Er was keuze uit vanille-ijs, citroenijs, aardbeienijs en zwarte sesamijs.
Tapasia in Ede citroenijs

Tapasia in Ede vanille ijs

Kortom wil je eens weer Chinezen en wil je dat op een andere manier doen met heel veel verschillende hapjes of houd je gewoon van sushi? Dan is Tapasia zeker een aanrader!

Tapasia
Maandereind 109
6711 AB Ede

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top