Frikandellen van de Grill

Frikandellen van de Grill

Frikandellen van de Grill

En toen was de vakantie voorbij en dat op de heetste dag van het jaar, gelukkig hebben we sinds dit jaar airco in de auto. Op de terugweg zijn we nog even bij Jan en Mieneke geweest voor een korte stop. Daar hebben we ook even geluncht waar we Chinese tomatensoep en broodjes knakworst kregen (hier heb ik alleen geen foto’s van). Daarna de rest van de terugweg, de dames thuisbrengen en bij onszelf de auto helemaal leegmaken. Daarna hadden we geen zin meer om boodschappen te doen, het was ook zo warm en ook al is de supermarkt zo dichtbij, het er naar toelopen was al geen doen. We hadden ook nog geen boodschappen gedaan, dus dat werd kijken wat er in de vriezer zat. Uiteraard genoeg, maar weinig trek, dus dan maar frikadellen op de grill, uitje, curry en mayo erbij en klaar. Vakantie is weer afgelopen.

2
(486 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top