Hamburgers van Lekkeretrek.com

Hamburgers van Lekkeretrek.com

Hamburgers van Lekkeretrek.com hamburger

Vandaag waren we in Surhuisterveen waar we de braderie en het optiekmuseum hebben bezocht. Heel toevallig, nou ja niet echt heel toevallig hoor, was er de profronde van Surhuisterveen, een wielrenronde waar bekende wielrenners die je misschien wel kent uit de Tour de France zoals Christopher Froome en Bauke Mollema hun opwachting maakten. Op de route stond deze snackwagen, en zoals je ziet kan je die niet over het hoofd zien, de snackwagen van LekkereTrek.com.

We hebben daar een broodje hamburger gegeten en niet zomaar een broodje hamburger maar een broodje hamburger van Fries Roodbont vlees van de Heidepleats in Sint Nicolaasga met ketchup van Marchandel in Haulerwijk en uien van Bonaventura in Ternaard. Heerlijk!

LekkereTrek.com heeft als doel om een netwerk van duurzame snackwagens op te zetten in Friesland om daarna de rest van Nederland te veroveren. Het concept is om op een duurzame manier lekkere, regionale en seizoensgebonden snacks te verkopen. Zo kom je er als consument achter waar je eten vandaan komt. Kortom een heel leuk initiatief!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top