De Boeter in Zoutkamp

De Boeter in Zoutkamp

De Boeter in Zoutkamp

Rondom Lauwersoog wordt er veel gevist en ondanks dat we geen grote viseters zijn zijn we toch vis gaan eten. In Zoutkamp bij De Boeter zou je de beste fish ’n chips van de regio kunnen eten volgens verschillende recensiesites en dat klopte! Kijk mee wat we hebben gegeten.

Op de foto’s zie je alleen de gerechten die Britt en ik in het driegangen menu kregen: vooraf een Marne-mosterdsoep met spekjes, je bent in de gemeente Marne of niet.

De Boeter in Zoutkamp

Het hoofdgerecht was de fish and chips: lekkerbek van schelvis geserveerd met ravigottesaus en als nagerecht kregen we twee bolletjes Deens ijs, waar de Boeter als enigste van Nederland verkoper van is. Wat anders is aan Deens ijs? Er wordt meer room in gebruikt dan Italiaans ijs. Michel en Celina deelden het juttersbrood vooraf. Michel had daarna ook een fish and chips en Celina koos voor de stevige kost: in de pan gebakken schelvis met spekjes, ui en peterselie. De nagerechten van Celina en Michel waren respectievelijk De walnootcoupe voor Celina met een bolletje walnoten-ijs, een bolletje amandel-ijs, walnootlikeur en slagroom en de koffieverkeerd coupe met twee bolletjes koffie-verkeerd-ijs, bolletje chocolade-ijs, mokkalikeur en slagroom.

De Boeter in Zoutkamp

We hebben er alle vier heerlijk gegeten en inderdaad de fish ’n chips was echt lekker!

Restaurant – ijssalon de Boeter
Reitdiepskade 2
9974 PJ Zoutkamp

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top