Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Een makkelijke maaltijd van Michel. Gewoon koken zat er niet in vandaag, veel te warm. Dan had een salade wel gekund of een barbecue, maar dit, de simpele macaroni van Michel, is gewoon ook erg lekker op zo’n lome, warme zondag als vandaag.

Ingrediënten: pasta, 2 uien, 1 teentje knoflook, peterselie, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook, wat peterselie en 150 gram hamblokjes tot de uien zacht en bruin is. Schep de uien en ham door de macaroni en doe er naar eigen smaak tomatenketchup bij. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top