HelloFresh Dag 3: Rijstschotel met Spinazie en Notenburger

HelloFresh Dag 3: Rijstschotel met Spinazie en Notenburger

HelloFresh Dag 3: Rijstschotel met Spinazie en Notenburger

Dag 3 en laatste dag van het koken uit de HelloFresh original box. Vandaag was het vegetarisch. Bij dit recept heb ik me niet helemaal aan het recept gehouden, de feta en olijven heb ik er uitgelaten want daar zijn we nu eenmaal niet gek op, ook zonder is de rijstschotel lekker. Binnenkort lees je op Brutsellog Lifestyle meer over hoe HelloFresh nu eigenlijk werkt.

Ingrediënten: 170 gram jasmijnrijst, 350 ml groentebouillon, 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram spinazie, 2 tomaten, peper, zout, 2 notenburgers,

HelloFresh Dag 3: Rijstschotel met Spinazie en Notenburger

Aantal personen: 2

Kook de jasmijnrijst in 350 ml groentebouillon in ongeveer 12 minuten gaar. Het is dan helemaal drooggekookt. Laat de rijst uitstomen. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de rijst toe en warm het geheel nog even goed door. Bak de 2 notenburgers ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Serveer de rijstschotel met de notenburger. Eet smakelijk!

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top