HelloFresh Dag 2: Fussiloni met Gebakken Kip en Groene Asperges

HelloFresh Dag 2: Fussiloni met Gebakken Kip en Groene Asperges

HelloFresh Dag 2: fussiloni met Gebakken Kip en Groene Asperges

Vandaag koos ik voor de vleesmaaltijd uit de HelloFresh box. Een makkelijke, snelle maaltijd leek mij. Ook deze maaltijd was ruim voldoende voor 2 personen, ik denk zelfs dat we echt van die kleine eters zijn.

Ingrediënten: fussiloni, zout, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 1/2 rode peper, 1 kipfilet, 1 bos groene asperges, 100 ml water, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel suiker, peper,

HelloFresh Dag 2: fussiloni met Gebakken Kip en Groene Asperges

Aantal personen: 2

Kook de fussiloni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperd sjalotje met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1/2 rode peper (zonder zaadjes) tot het sjalotje gaar is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet gaar is. Voeg vervolgens de groene asperges (onderste stuk eraf en daarna in vieren gesneden) toe. Roer even door. Voeg vervolgens 100 ml water, 2 eetlepels balsamico azijn en 1 theelepel suiker toe. Roer even door. Laat vervolgens zeker 10 minuten op zacht vuur garen. Schep de fussiloni door de asperges en warm nog even door. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Eet smakelijk!

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “HelloFresh Dag 2: Fussiloni met Gebakken Kip en Groene Asperges

    1. Leuk hè? Volgens mij kan het prima in de vriezer, het is allemaal vers… Doe het wel vaker met pasta gerechten, ideaal als je geen zin hebt om te koken, ‘s ochtend uit de vriezer en ‘s avond ff in de magnetron en klaar 😉

  1. Juist, dat bedoel ik! Ik doe dat eigenlijk sowieso regelmatig, sta ik zaterdags in de keuken voor 2 x 2 dagen, en haal ik doordeweeks (dinsdags en donderdags meestal) uit de vriezer… werkt perfect voor mij! En wat vind jij van de prijzen van HelloFresh? Ik ben nogal een krentje wat dat soort dingen betreft 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top