HelloFresh dag 1: Gebakken Meerval met Aardappel-Groentenschotel

HelloFresh dag 1: Gebakken Meerval met Aardappel-Groentenschotel

HelloFresh dag 1: Gebakken Meerval met Aardappel-Groentenschotel

In de Jamie Magazine Foodiebox zat een bon om een HelloFresh box te bestellen. Leuk om eens uit te proberen voor Brutsellog. Een dag later dan eerder verwacht is het koken met de Hello Fresh box dan toch begonnen. De eerste maaltijd uit de HelloFresh box was de vismaaltijd. We zijn geen echte viseters, maar meerval is best lekker. De aardappel-groentenschotel was best veel voor met zijn twee.

Ingrediënten: 500 gram krieltjes in schil, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 aubergine, 1 theelepel chilipoeder, 250 gram cherrytomaatjes, 200 gram meerval,

HelloFresh dag 1: Gebakken Meerval met Aardappel-Groentenschotel: De Ingrediënten

Aantal personen: 2

Kook 500 gram krieltjes in een laagje water en een beetje zout tot de krieltjes gaar zijn. Bak 1 in halve ringen gesneden rode ui en 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden aubergine en 1 theelepel chilipoeder toe. Voeg een scheutje water toe en laat op laag vuur een minuut of 5 pruttelen. Voeg 250 gram gehalveerde cherrytomaatjes en de gekookte krieltjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm nog even goed door. Bak ondertussen de meerval aan beide zijde bruin, dit duurt voor dunne filets ongeveer 3 minuten voor dikkere versie wat langer. Serveer de gebakken meerval met de aardappel-groentenschotel. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top