Gevulde Taco’s

Gevulde Taco’s

Gevulde Taco's

Ingrediënten: 8 tacoschelpen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta, 1 blik tomaatblokjes, kaneel, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm 8 tacoschelpen ongeveer 5 minuten in de hete oven. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden paprika en 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomaatblokjes toe. Laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met kaneel en een beetje zout. Vul de tacoschelpen met de vulling. Strooi er nog wat extra kaas over. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top