Salade met Krokante Kip

Salade met Krokante Kip

Salade met Krokante Kip

Deze salade maak ik al jaren en is eigenlijk een afgeleide van de McDonalds caesar salade met krokante kip. Als je nog cherrytomaatjes en kaas erbij doet en de honingmosterd dressing vervangt door een ceasar dressing dan ben je er helemaal. Maar dat had ik dus niet in huis, maar zo is het ook prima!

Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1 zak gemengde sla, knoflookcroutons, honingmosterd dressing,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels bruin in hete boter. Snij in blokjes. Verdeel de sla over de borden. Verdeel de kip krokantschnitzels en croutons over de sla. Maak het af met bijvoorbeeld een honingmosterd dressing. Eet smakelijk!

(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top