Homemade Slavink met Mosterdjus

Homemade Slavink met Mosterdjus

Homemade Slavink

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 ei, 1 theelepel kerriepoeder, 1/2 theelepel nootmuskaat, paneermeel, zout, peper, 12 plakjes ontbijtspek, 300 ml bouillon, 1 eetlepel mosterd

Aantal slavinken: 6

Meng 500 gram gehakt met 1 ei, 1 theelepel kerriepoeder, 1/2 theelepel nootmuskaat, paneermeel (naar eigen inzicht), zout en peper. Maak er 6 langwerpige ‘staven’ van. Omwikkel elk gehaktstaaf met 2 plakjes ontbijtspek. Bak de slavinken rondom bruin in hete boter. Leg de deksel op de pan en laat het in zo’n 25 minuten gaar worden. Haal de slavinken uit de pan en houdt ze nog even warm op een afgedekt bord. Voeg aan de jus 300 ml bouillon en 1 eetlepel mosterd toe. Breng al roerende aan de kook en laat de jus iets indikken. Serveer de slavinken met de mosterdjus. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top