Pasar Malam in Zeist

Pasar Malam in Zeist

Pasar Malam Zeist saté

Wat doe je op een regenachtige zondagmiddag? Dan stap je in de auto omdat, redelijk in de buurt, een Pasar Malam wordt gehouden. Het was de Pasar Malam Istimewah in sporthal Dijnselburg in Zeist. Meer mensen hadden bedacht dat de Pasar leuk (en lekker) zou zijn want het was behoorlijk druk.

Wat hebben we gegeten? Bij een kraampje zonder naam saté babi met kroekpoek en gefruite uitjes. Zoals je misschien al ziet zijn het geen kleine sateetjes!

Pasar Malam gember & sereh nasi rames compleet

Buiten was een kraampje van Gember & Sereh, daar hebben we een nasi rames compleet gegeten. Deze nasi rames bestond uit: saté ayam, redang, babi kecap, kip in oestersaus, sayur loden, acar en witte rijst. Natuurlijk konden we de Pasar niet verlaten zonder spekkoek mee te nemen, dat hebben we dus strakjes bij de koffie en thee!

(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Pasar Malam in Zeist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top