Vega: Tortilla Chips Ovenschoteltje

Vega: Tortilla Chips Ovenschoteltje

Vega: Taco Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 350 ml gezeefde tomaat, kaneel, zout, tortilla chips, 3 bosuien, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta en ongeveer 350 ml gezeefde tomaat toe. Laat een minuut of 5 pruttelen. Breng op smaak met een beetje kaneel en zout. Verdeel de groente over 2 eenpersoons-ovenschaaltjes. Verdeel over beide schaaltjes wat tortilla chips, 3 in ringen gesneden bosuien en wat geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes een paar minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Geef nog wat extra chips bij het ovenschoteltje. Eet smakelijk!

0
(878 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top