Pastasalade met Krokante Kip

Pastasalade met Krokante Kip

Pastasalade met Krokante Kip

Ingrediënten: 100 gram ravioli, zout, 2 krokante kipschnitzels, 100 gram gemengde sla, mosterd, honing, arganolie (of olijfolie), 50 gram gemengde noten,

Aantal personen: 2

Kook 100 gram ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel met koud water. Bak 2 krokante schnitzels aan beide zijdes bruin. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak een dressing met mosterd wat honing en een klein beetje argan- of olijfolie (de verhoudingen zijn naar eigen smaak). Meng de kipschnitzels en ravioli door 100 gram gemengde sla. Op je eigen bord doe je de honing-mosterd dressing en wat gemengde noten over de salade. Eet smakelijk!

0
(263 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top