Kip Kiev

Kip

Kip Kiev

Kip Kiev

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, kruidenroomkaas, zout, peper, rauwe ham, 1 ei, paneermeel, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en bestrijk met een flinke laag kruidenroomkaas. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel elke kipfilet met 3 plakjes rauwe ham. Haal de kipfilets vervolgens door een geklutst ei en daarna door een mengsel van geraspte kaas en paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Strooi nog wat extra geraspte kaas over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij een salade en aardappelkroketjes. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top