Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Zaterdag zijn we eens boodschappen gaan doen in Kleve, zonder boodschappenlijstje en dus geen lijstje met gerechten wat ik wil eten. Laat er nu net in de Edeka gewoon nog een echte slager zitten, iets wat in Nederlandse supermarkten een zeldzaamheid is, hier hebben we vooral voorverpakt vlees, maar bij de Edeka dus niet. Keuze genoeg in ieder geval, voor vandaag kozen we deze gemarineerde varkensfilet op een stokje met cherrytomaatjes, courgette en maïs. Erbij hadden we een kartoffelpuffer, dat is een soort dun aardappelpannenkoekje van geraspte aardappel, ui, meel en kruiden. Erg lekker, misschien ook eens zelf gaan maken…

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top