Käse Spätzle

Käse Spätzle

Käse Spätzle

Vandaag zijn we naar Kleve gegaan om daar langs verschillende supermarkten te gaan, weer eens andere dingen bekijken. Natuurlijk hebben we weer spätzle meegenomen, eens in de zoveel tijd is dat lekker.

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui. Giet, als je nog te veel vocht bij de spätzle hebt iets af. Roer 100 gram geraspte kaas, de ontbijtspek en ui door de spätzle. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top