Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi

Ingrediënten: rijst, 2 eetlepels sojasaus, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel laos, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 prei, 1/2 bouillonblokje, 2 eetlepels ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de rijst af en roer er 2 eetlepels zoute ketjap door. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel laos tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden kipfilet toe. Roerbak tot de kip bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg de rijst toe met 1/2 fijngekruimeld bouillonblokje en 2 eetlepels ketjap manis. Warm het geheel op hoog vuur goed door. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Surinaamse Nasi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top