Mucha in Veenendaal

Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Het was weer veel te lang geleden en die paar minuten die we hebben op het station zijn veel te kort om bij te kletsen. Het was dus weer tijd om eens uiteten te gaan met mijn collega Susanne. Deze keer werd het restaurant Mucha, ook weer zo’n restaurant waar je voorbij rijdt, maar waar ik (en Susanne ook) nog nooit waren geweest.

We hebben gekozen voor een viergangenmenu. Vooraf hadden we beide de gefrituurde champignons, champignons in een tempurakorstje met roomsaus met spekjes. Vervolgens koos ik zelf voor de Bretonse uiensoep en nam Susanne de aspergesoep met paling. Voor het hoofdgerecht waren we wederom eensgezind en kozen we beide voor de Livar varkenshaas met tijm en champignonsaus. Als afsluiter koos ik voor de crème brûlée met notenparfait en Susanne koos voor de panna cotta van limoen met een aardbeiencoulis. Het eten was lekker en de bediening goed. Wat ik een klein minpuntje vind is dat je voor een broodmandje en voor frietjes (een klein bakje) extra moet betalen.

Nu rest mij de vraag wat gaat het volgende restaurant wat Susanne en ik gaan bezoeken. De zoektocht gaat weer beginnen!

Restaurant Mucha
Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Tel: 0318-505533

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Mucha in Veenendaal”

  1. Mijn keuze qua dessert, zou ook direct -zonder nadenken- de crème brûlée zijn geweest! Yum!! Als dàt op de kaart staat…! Ennuh… Ook de rest ziet er werkelijk niet verkeerd uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*