Balletjes in Tomatensaus

Balletjes in Tomatensaus

Balletjes in Tomatensaus

Fijn, vandaag heeft Michel gekookt, reden hij was eerder thuis. Ik had, sinds lange tijd, weer eens een treinstoring. Met zo’n ruim drie kwartier vertraging ben ik toch nog thuis gekomen en werd er dus al heerlijk gekookt!

Ingredi├źnten: 1 ui, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, 3 tomaten, 12 gehaktballetjes, basilicum, 1 eetlepel maizena, een beetje water,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld bouillonblokje en 3 in stukjes gesneden tomaten toe. Breng aan de kook. Voeg 12 gehaktballetjes toe en laat het op middelhoog vuur 30 minuten koken. Roer er naar smaak basilicum door. Bindt de saus eventueel met een papje van 1 eetlepel maïzena met een beetje koud water. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top