Wraps met Kipschnitzels

Wraps met Kipschnitzels

Wraps met Kipschnitzels

Ingrediënten: 2 kipschnitzels, 1 ui, 1 groene peper, 4 tortilla wraps, Heinz culinaire ketchup, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 kipschnitzels bruin. Bak 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakte groene peper zonder zaadjes (de peper hoeft niet persé hoor) tot de ui zacht is. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Besmeer de wraps in met Heinz culinaire ketchup. Snij de kipschnitzels doormidden en leg het op de wraps. Verdeel vervolgens ook het ui en het groene peper mengsel en de sla over de wraps. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top