Lestari in Arnhem

Lestari in Arnhem

Lestari in Arnhem pangsit en loempia

Al eerder hebben we bij Lestari afhaal eens een kleine rijsttafel gehaald, nu was het eens tijd om er echt te gaan eten en natuurlijk om te kijken waar je nu het lekkerst Indonesisch kan eten. In het weekend is er ook een buffet, maar wij kozen voor de rijsttafel, dan kies je namelijk niet wat het lekkerst is, maar probeer je echt alles. Vooraf kregen we een drietal kleine gerechtjes: loempia en pangsit met een chilisaus.

Lestari in Arnhem saté

Daarna saté met een ketjapsaus.

Lestari in Arnhem soto ajam

Als laatste een soto ajam.

Lestari in Arnhem deel rijsttafel

De rijsttafel bestond uit: Daging Redang, op authentieke padang wijze, gekookte rundvlees in middelpikante kokos saus, Ayam Rica-rica, Menadonese kipgerecht, in een pittig rode saus, Daging Bali, rundvlees pittig en zoet Balinese saus, Babi ketjap
varkenvlees in zoet ketjap saus, Saté Babi, gemarineerd en geroosterd varkensvlees met saté saus, Sambal Goreng Telur, ei in middelpikante sambal goreng saus, Sambal Goreng Boontjes, sperziebonen in middel pikante sambal goreng saus, Sayur Lodeh, gemengde groenten in kokos saus, Sambal goreng tempé, gebakken stukjes tempé met een pittige smaak en Atjar Koening, zoetzuur van gemengde salade en Gado-gado, gemengde gestoomde groenten in pinda saus.

Als afsluiter kregen we thee en koffie met eens stukje spekkoek, dat paste nog net. Het was erg lekker, al had ik het idee (en zeker nadat ik de menukaart net heb gelezen) dat er wat gerechtjes misten zoals de seroendeng en de pisang goreng, niet dat ik of Michel het op konden eten hoor. Bij mij staat dit restaurant niet op 1, maar wel een goede tweede, Lestari afhaal staat wel op 1 overigens.

Lestari
Nieuwstraat 50
6811 HX Arnhem

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top