Pasta met Vegetarische Kipstukjes

Pasta met Vegetarische Kipstukjes

Pasta met Vegetarische Kipstukjes

Vegetarische kipstukjes zul je wel denken, of misschien wel vegetarisch vlees wat is dat? Simpel gezegd vlees op plantaardige basis zoals soja. Deze kipstukjes zijn van de Vegetarische Slager, zij maken steeds meer succes met hun vegetarische vleesproducten die inmiddels, naast hun eigen winkel in Den Haag, onder andere ook te koop zijn bij de Coop, Ekoplaza en Jumbo.

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 bakje Vegetarische Slager kipstukjes, 1 pot Bonduelle Mexicaanse melange, 500 ml gezeefde tomaat, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 1 bakje vegetarische kipstukjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 pot Bonduelle Mexicaanse melange en 500 ml gezeefde tomaat toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(130 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top