Couscous van de Oosterse Markt

Couscous van de Oosterse Markt

CousCous van de Oosterse Markt Beverwijk

Maandag ben ik op zintuigensafari geweest op de Oosterse Markt in Beverwijk. Daar kregen we een bakje couscous mee van Fatima, supervers natuurlijk. Vandaag had Michel een uitje met zijn werk en kon niet thuis eten en om nu alleen voor mijzelf te koken … Dus het bakje couscous kwam goed van pas. Ik heb de couscous zowel warm als koud gegeten. Beide erg lekker. Erbij een paar verse dadels. Kortom mijzelf heerlijk verwend met deze maaltijd.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top