Zintuigensafari op de Oosterse Markt in Beverwijk

Zintuigensafari op de Oosterse Markt in Beverwijk

Zintuigensafari op de Oosterse Markt in Beverwijk

Tweede pinksterdag, zo’n dag waarop je eigenlijk naar een meubelboulevard hoort te gaan (mij niet gezien hoor). Nee, vandaag ben ik naar De Bazaar in Beverwijk gegaan om samen met Michel op Zintuigensafari te gaan. Zintuigensafari? Dat was een rondleiding door de Oosterse markt van Beverwijk door Pierre Wind, proeven van olijven, noten, fruit, kamelenmelk en gekke pepers. De Oosterse Markt bestaat namelijk 30 jaar en ter ere daarvan en van het kookboek: Koken van de Bazaar werden journalisten en foodbloggers uitgenodigd voor deze ‘foodsafari’

Na de Zintuigensafari kregen we nog een lunch aangeboden. Een lunch van Sabinakookt, zij schreef namelijk het boek ‘Koken van de Bazaar’, een boek vol interviews en recepten van Oosterse Markt van de bazaar. Hierboven zie je dus al een voorproefje van het boek op het bord, maar op Brutsellog Lifestyle meer over dit leuke boek.

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top