Thaise Spitskool

Thaise Spitskool

Thaise Spitskool

Eigenlijk zou ik dit eten met noodles, maar je hebt vast gezien dat ik op Zintuigensafari ben geweest op de Oosterse Markt in Beverwijk. Daar kregen we toch zo’n lekker brood mee. Dat werd gelijk de begeleider van dit lekkers, paste er goed bij.

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 eetlepel OnOff spices Thaise roerbakmix, 300 gram spitskool, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt en 1 eetlepel Thaise roerbakmix toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden spitskool en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak tot de spitskool is geslonken. Serveer met bijvoorbeeld Oosters brood en een beetje koriander erop. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top