Brownie Brokken

Brownie Brokken

Brownie Brokken

Ik was een afgeweken van mijn standaardrecept voor brownies. Niet doen dus. Het werd eigenlijk een mislukking. Het was nog veel te smeuïg. Dus toch maar even naar terug in de oven. Wat er mislukt is weet ik niet, maar wie weet kan jij wel met dit recept overweg. (De brownies waren na de extra tijd in de oven nog wel lekker).

Ingrediënten: 150 gram roomboter, 150 gram pure chocolade, 3 eieren, 375 gram suiker, 65 gram pecannoten, 150 gram bloem, zout,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een browniebakblik met bakpapier. Smelt 150 gram roomboter. Haal de pan, als de boter is gesmolten. van het vuur. Voeg 150 gram in stukjes gebroken pure chocolade toe. Laat de chocolade al roerende smelten. Laat het vervolgens een minuut of 10 staan. Mix ondertussen 3 eieren met 375 gram suiker tot een lichtgeel smeuïg geheel. Voeg de gesmolten chocolade toe en spatel het door het suikermengsel tot het een egale kleur is. Spatel vervolgens 150 gram bloem en wat zout door het geheel tot je een glad beslag hebt. Giet het beslag in het bakblik. Zet het bakblik ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de randen stevig aanvoelen. Binnenin mag het nog wel smeuïg zijn, maar niet te. Succes!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Brownie Brokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top