Zweedse Balletjes at IKEA Amersfoort

Zweedse Balletjes at IKEA Amersfoort

Zweedse Balletjes at IKEA Amersfoort

Via Instagram heb je het misschien al gezien, we zijn de woonkamer aan het witten. We zijn al een heel stuk opgeschoten en het is al weer een stuk witter geworden. We hadden bedacht om ook nieuwe lampen te kopen, we hadden al een keer lampen bekeken alleen nog niets gevonden. Vandaag was IKEA aan de beurt. Helaas geen lampen gevonden, maar wel leuke, frisse kussenhoesjes. In ieder geval hebben we ook bij IKEA gegeten. Michel nam een kipsat√©, zelf nam ik de Zweedse balletjes, want die waren immers terug van weggeweest, alleen heb ik ze eigenlijk nooit gemist hoor. Als toetje kozen we voor de chocolademousse. Heerlijk toch na een dagje ‘klussen’ niet te hoeven koken.

IKEA Amersfoort
Euroweg 101
3825 HB Amersfoort

0
(298 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top