HomeMade Cordon Bleu

HomeMade Cordon Bleu

HomeMade Cordon Bleu

Eigenlijk hoor je het ook nog te maken met paneermeel, maar daar ben ik niet zo gek op, dus eigenlijk is dit een cordon bleu zonder jasje.

Ingrediƫnten: 3 plakjes kaas, 3 plakjes ham, 3 schnitzels, zout, peper,

Aantal personen: 3

Snij een plakje kaas in 6 stukjes, leg dit op elkaar. Omwikkel elk plakje kaas met een plakje ham. Leg dit op de schnitzel en vouw de schnitzel dicht. Zet het vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Bak de cordon bleus aan beide zijden bruin in hete boter. Zet het vuur lager en leg een deksel op de pan, zodat het vlees ook vanbinnen goed gaar wordt. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top