Biefstuk met Paprikasaus

Biefstuk met Paprikasaus

Biefstuk met Paprikasaus

Ingrediƫnten: 250 gram champignons, 1 rode paprika, 3 bosuien, knoflookpoeder, 250 ml kookroom, 1/2 blikje tomatenpuree, 2 biefstukken, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 1 in blokjes gesneden rode paprika tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en knoflookpoeder naar smaak toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 1/2 blikje tomatenpuree toe. Roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Bak ondertussen de biefstuk zoals je zelf lekker vindt. Serveer de biefstuk met de paprikasaus. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top