Vega: Ravioli met Spinazie

Vega: Ravioli met Spinazie

Vega: Ravioli met Spinazie

Ingrediƫnten: 300 gram spinazie, ravioli gevuld met kaas, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Wok 300 gram spinazie tot het geslonken is in hete olie. Laat de spinazie afkoelen en hak het fijn. Kook de ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de fijngehakte spinazie samen met 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het goed door. Breng op smaak met 1 eetlepel suiker en een klein beetje zout. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top