Oud Holset – Holset (Lemiers)

Oud Holset – Holset (Lemiers)

Herberg Oud Holset Limburgs zuurvlees

Wat kan je nu beter doen dan zo’n zomerse dag afsluiten? Uiteten gaan in het restaurant waar je de vorige vakantie ook als laatst hebt gegeten, op het terras in het zonnetje. Toen was het echt zomer, nu de eerste zomerse dag in de lente.

Britt en ik kozen, vanwege de goede herinneringen aan de vorige keer voor het Limburgs zuurvlees.

Herberg Oud Holset saté

Michel weer voor de saté van het Heuvellands varken. Erbij werden frietjes en een salade geserveerd. We hebben weer lekker gegeten, onder toeziend oog van Jack Russel Sam. We hebben deze keer geen dessert genomen, dat hadden we al op in Gulpen. In ieder geval na het eten was het in ieder geval weer wat rustiger op de weg terug richting het noorden en was jammer genoeg de vakantie van 1 dag weer afgelopen.

Herberg Oud Holset
Holset 54
6295 ND Holset (Lemiers)

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top