De Geulhof in Mechelen

De Geulhof in Mechelen

Stokbroodje Hot Chicken De Geulhof in Mechelen

Vandaag zijn we, bijna gewoontetrouw, naar de Amstel Gold Race geweest. Deze keer was het zowaar heerlijk weer, echt een zomers dagje. De eerste plek waar we gingen kijken was in Mechelen. Daar bleken we op een goed punt te staan. Wielrenners kwamen langs, wij konden lunchen en daarna kwamen ze nogmaals langs. Beter kan je niet hebben!

We hebben gegeten bij De Geulhof in Mechelen, dat is een recreatiedomein met van alles en nog wat en dus ook een restaurant. De kaart is niet zo groot, maar om even te lunchen, prima. Ik nam van de lentekaart het stokbroodje hot chicken, pittige kipfilet met prei, paprika, ananas en chilisaus.

Italiaans stokbroodje De Geulhof in Mechelen

Britt en Michel kozen beide voor het Italiaans stokbroodje met ham, salami, tomaat, champignons, ui, prei en pizzakruiden, overbakken met kaas. Het heeft ons drieën in ieder geval gesmaakt.

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top