Tagliatelle met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Tagliatelle met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Tagliatelle met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, peper, uienpoeder, knoflookpoeder, paneermeel, tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 cherrytomaatjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel pesto, 2 eetlepels suiker,

Aantal personen: 4

Meng 500 gram gehakt met 2 eetlepels tomatenketchup, zout, peper, uienpoeder, knoflookpoeder en paneermeel. Draai er ongeveer 24 gehaktballetjes van. Zet de gehaktballetjes even in de koelkast. Bak de gehaktballetjes bruin in hete boter. Kook ondertussen de tagliatelle in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel pesto toe. Roer even door. Breng de de saus op smaak met 2 eetlepels suiker en wat zout. Laat de saus nog 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer de gehaktballetjes met de tagliatelle en de tomatensaus. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top