Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Ingrediƫnten: rijst, 1 zakje OnOff Spices Thaise rode curry pasta, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 3 bosuien, 400 ml kokosmelk, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 zakje Thaise rode curry pasta tot het een beetje geurt. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet met 1 fijngesnipperde ui toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak ook kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Roer goed door, zodat het een lichtoranje kleur krijgt. Laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels vissaus. Serveer de Thaise curry met rijst. Eet smakelijk!

0
(914 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top