Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 250 gram champignons, 2 bosuien, 150 ml kookroom, 1/2 blikje tomatenpuree, zout, peper, knoflookpoeder,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 rollade rondom bruin in hete boter. Leg de rollade in een ovenschaal. Zet de ovenschaal met de rollade ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven.
Voor de soort van stroganoffsaus bak je in de boter van de rollade 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons bij. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 in ringen gesneden bosuien toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 150 ml kookroom en 1/2 blikje tomatenpuree toe. Laat de saus iets indikken. Breng de saus op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
Serveer de rollade in plakjes met de soort van stroganoffsaus. Eet smakelijk!
0
lijkt me heerlijk,ga dit van de week eens maken.
hen al vele recepten van je geprobeerd ,maar altijd zonder vermelding,laat vanaf nu weten hoe is ons is bevallen
vanavond gegeten het was in 1 woord verrukkelijk!!!
Lekker hè, vond dat zelf ook :). Soms pakt koken met wat je in huis hebt goed uit.
ja echt heerlijk, deze komt vaker op tafel,er is nog een klein beetje over voor morgen tussen de middag mmmmmm