Spaghetti met Gehakt, Speculaasjes en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Speculaasjes en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Speculaasjes en Tomatensaus

Volgens koekjesmaker Jules DeStrooper kan je met koekjes heel goed hartige hapjes maken zag ik vandaag op de Culiperslunch. Laat ik nu heel toevallig vandaag ook met koekjes koken. Met speculaas, al veel vaker gedaan, eigenlijk ook omdat kruidnootjes nu niet echt verkocht worden. In het originele recept worden namelijk kruidnootjes gebruikt, maar speculaasjes gaat bijna net zo goed!

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 140 gram speculaasjes, 400 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 140 gram verkruimelde speculaasjes en 400 ml bouillon toe. Roer goed door en laat op laag vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top