Schnitzel Gevuld met Gehakt en Pistachenootjes

Schnitzel Gevuld met Gehakt en Pistachenootjes

Schnitzel Gevuld met Gehakt en Pistachenootjes

Ingrediënten: 150 gram gehakt, handje pistachenootjes, 1 bosui, uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, zout, peper, 3 schnitzels,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 150 gram gehakt met een handje gepelde en fijngehakte pistachenoten en 1 fijngehakte bosui. Breng het gehakt op smaak met uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, zout en peper. Maak 3 schnitzels dunner met een deegroller. Verdeel het gehakt over de schnitzels en rol de schnitzels op. Zet eventueel vast met een cocktailprikker. Bestrooi met zout en peper. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top