Vega: Noodles met Sugar Snaps, Paprika en Oosterse Wokblokjes

Vega: Noodles met Sugar Snaps, Paprika en Oosterse Wokblokjes

Vega: Noodles met Sugar Snaps, Paprika en Oosterse Wokblokjes

In de supermarkt merk ik het vegetarische vak eigenlijk geeneens op, misschien een enkele keer als ik eens een kaasburger neem. Dat was deze keer dus anders, via Tivall Talk mocht ik meedoen aan een ‘testactie’ en moest ik dus wel het vegetarische vak bekijken. Eigenlijk is er best veel keuze en stiekem vond ik dit recept lekkerder met de Tivall Oosterse wokblokjes dan met kipfilet.

Ingredi├źnten: noodles, 1 ui, 1 rode paprika, 175 gram Tivall Oosterse wokblokjes, 100 gram sugarsnaps, 125 ml teriyaki saus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika mee. Bak even mee. Voeg vervolgens 175 gram Tivall Oosterse wokblokjes en 100 gram gehalveerde sugarsnaps toe. Bak op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten. Voeg 125 teriyaki saus toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top