Biefstuk met een snelle Stroganoffsaus

Biefstuk met een snelle Stroganoffsaus

Biefstuk met Stroganoffsaus

Ingrediënten: 2 biefstukken, zout, peper, 1 ui, 200 gram champignons 1 eenpersoonsblikje tomatencrèmesoep, 1/2 eetlepel mosterd, 1 handje rozijnen,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 biefstukken met zout en peper. Bak de biefstukken bruin aan beide kanten en tot je de gewenste gaarheid hebt. Haal de biefstukken uit de pan en houd het nog even warm onder aluminiumfolie. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eenpersoonsblikje tomatencrèmesoep en 1/2 eetlepel mosterd toe. Laat de tomatencrèmesoep iets inkoken. Voeg op het laatst 1 handje rozijnen toe. Serveer de biefstukken met de stroganoffsaus. Eet smakelijk!

0
(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top