Bladerdeegpakketje met Varkenhaas, Champignons en Paté

Bladerdeegpakketje met Varkenhaas, Champignons en Paté

Bladerdeegpakketje met Varkenhaas, Champignons en Paté

Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram champignons, 1 vel vers bladerdeeg, 6 plakjes katenspek, Ardenner paté, 1 ei,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vouw het puntje van de varkenshaas om zodat de varkenshaas overal even dik is. Snij de varkenshaas in tweeën en bestrooi het met zout en peper. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Haal de varkenshaasjes uit de pan en houd het apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 150 gram fijngesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat dit afkoelen. Snij 1 vel vers bladerdeeg in tweeën. Leg op elk deel bladerdeeg elk 3 plakjes katenspek. Besmeer met een beetje Ardenner paté. Leg er een schepje van het champignonmengsel op. Leg hierop de varkenshaas. Schep de rest van het champignonmengsel over de varkenshaas. Vouw het bladerdeeg dicht als een pakketje. Smeer de bladerdeegpakketjes in met een geklutst ei. Zet de bladerdeegpakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(244 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top