Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Vega: Gnocchi met Tomaten-Pestosaus uit de Oven

Ingrediënten: 250 gram gnocchi (1/2 pak), 1 prei, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels pesto, zout, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de gnocchi gaar in kokend water met wat zout, volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de prei zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 2 eetlepels pesto toe. Warm het geheel al roerende goed door. Giet de gnocchi af en verdeel dit over 2 eenpersoons ovenschaaltjes, verdeel de tomaten-pestosaus er over en als laatste de mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :