Wraps Hete Kip

Wraps Hete Kip

Wraps Hete Kip

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 250 gram champignons, 100 ml chilisaus, 1 eetlepel sojasaus, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Voeg naar smaak Chinese vijfkruidenpoeder toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml chilisaus en 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de hete kip. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top