Vega: Rode Bieten Risotto

Vega: Rode Bieten Risotto

Vega: Rode Bieten Risotto

Bijna 14 februari, Valentijn, vandaar iets in roze sferen. Nee hoor, helemaal niet! Dit stond eigenlijk vorige week donderdag ‘gepland’, maar toen had ik er helemaal geen zin, geen zin in dit gerecht en geen zin om te koken. Ach vandaag wel en nu het toch bijna Valentijnsdag is dan ook iets stylen!

Ingrediënten: ♥ 1 ui ♥ 200 gram risotto ♥ 1 liter groentebouillon ♥ 1 pot rode bieten ♥ 100 gram MonChou roomkaas ♥ 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram risotto toe en bak even mee tot de risotto glanst. Voeg beetje bij beetje ongeveer 1 liter groentebouillon toe. Kook ondertussen in een ander pannetje 1 pot rode bieten. Als de bieten bijna klaar zijn smelt je er 100 gram MonChou roomkaas door. Als de risotto zo goed als klaar is voeg dan de rode bieten met MonChou en 50 gram geraspte kaas toe. Roer goed zodat de risotto helemaal roze is (en warm het goed door). Eet smakelijk!

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top