Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Ingrediƫnten: 8 pitabroodjes, 2 kipfilets, kerriepoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 pot sperziebonen, sla, augurkjes, knoflooksaus,

Aantal broodjes: 8

Bak 8 pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de pitabroodjes iets afkoelen. Snij 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met kerriepoeder, komijnpoeder, een beetje gemberpoeder en een beetje zout. Laat de kruiden even intrekken. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 pot sperziebonen (uitgelekt) toe. Warm het geheel goed door. Beleg de pitabroodjes met wat sla en schijfjes augurk. Beleg vervolgens met de kipfilet en sperziebonen. Doe er naar eigen smaak knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top