Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 6 tortilla wraps, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 3 ongeveer minuten mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(313 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top