Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoete Saus

Ingredi├źnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 6 tortilla wraps, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 3 ongeveer minuten mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en steek eventueel vast met een sat├ęprikker. Strooi er gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(293 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top