Risotto met Champignons en Kaas

Risotto met Champignons en Kaas

Risotto met Champignons en Kaas

Ingrediënten: 250 gram champignons, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram risotto rijst, een scheutje witte wijn, 1 liter groentebouillon, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter tot de champignons zacht zijn. Haal uit de pan en houdt het apart. Voeg wat olie toe. Bak in de olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200gram risotto rijst toe. Roer even door zodat de rijst glanst. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg geleidelijk 1 liter groentebouillon toe, roer af en toe. Laat de risotto in ongeveer 20 minuten gaar worden. Voeg, als de risotto gaar is, de champignons en 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top