De Hof in Renswoude

De Hof in Renswoude

De Hof in Renswoude

Vandaag is Michel jarig, dat moet natuurlijk gevierd worden. Na het werk zijn we gaan eten bij De Hof in Renswoude. Zij vieren dit jaar hun 80 jarig jubileum en hebben daarom elke maand een speciaal driegangen keuzemenu (op hun site en Facebookpagina zie je wat het keuze menu is). Vooraf koos Michel voor de ambachtelijke en goed gevulde kippensoep en zelf heb ik gekozen voor de dungesneden runderentrecote met rucola, knoflookcroutons en pijnboompitten. De keuze van het hoofdgerecht was voor beide het zelfde

De Hof in Renswoude

Beide kozen we namelijk voor de varkenshaasmedaillons met gegratineerde brie en rode wijnsaus (en een appelcompote in een glaasje). Erbij kregen we bloemkool in kaassaus, sperziebonen omwikkeld in spek, een salade, frietjes en gebakken aardappeltjes.

De Hof in Renswoude

Het nagerecht was een verrassing. Het was een proeverij van zoete desserts. Om precies te zijn werd het een bordje met een frambozenmousse, een quenelle van slagroom, een bolletje pistache-ijs en een stukje kersenkwarktaart met een bodem van speculaas en warme kersen erbij.

In ieder geval hebben we, zoals altijd, lekker gegeten bij De Hof en helemaal leuk, we kregen nog een flesje prosecco mee (Facebookactie). Kortom het was een leuke afsluiter van Michel’s verjaardag!

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “De Hof in Renswoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top