Bärlauch Cappelletti in Tomatensaus

Bärlauch Cappelletti in Tomatensaus

Bärlauch Cappelletti in Tomatensaus

Uit Duitsland had ik nog een zak bärlauch cappelletti over en die moest toch echt op. Gisteren had ik teveel tomatensaus over en met een beetje gehakt en een ui maak je met de pasta er weer een makkelijke maaltijd van.

Ingrediënten: 1 zak bärlauch cappelletti, 1 ui, 200 gram gehakt, restje tomatensaus,

Aantal personen: 2

Kook 1 zakje bärlauch cappelletti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg het restje tomatensaus toe. warm het geheel goed door. Serveer de saus met de bärlauch cappelletti. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top